Căutare MDM

Buletin

Fum alb dens la atingerea temperaturii normale

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22366 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema : Fum alb dens la atingerea temperaturii normale
Ar putea fi o problemă cu garnitura chiulasei, deoarece dacă chiulasa este periată, raportul de compresie este mai mare, ceea ce ar putea face ca garnitura să nu reziste la acea compresie, astfel încât atunci când motorul se încălzește la temperatura normală, pistonul absoarbe ulei din galeriile de ungere prin garnitura deteriorată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22418 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema : Fum alb dens la atingerea temperaturii normale
Cred că e din cauza inelelor și va trebui să le demontezi. E mai bine să verifici asta temeinic, așa că hai să ne apucăm de treabă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22578 prin manual-mecanic
Salut prieteni. O să vă povestesc despre demontarea chiulasei și un test chimic pentru a verifica ghidajele supapelor care fuseseră înlocuite. Între timp, am demontat pistoanele — ghiciți ce, segmenții. Racletele de ulei lipite de toate cele patru pistoane mă încurcă. Am lustruit-o deja și am montat segmenții. E impecabilă. Am predat mașina ieri. În sfârșit am dormit liniștit. De acum înainte, e o reconstrucție completă, haha. Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. Pa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22718 prin manual-mecanic
Problemă!! Uleiul intră în tijele supapelor, de unde vine fumul alb, deoarece acestea ard ulei (sau nu au planificat corect garnitura chiulasei și intră ulei și apă în același timp). Dar dacă nu consumă apă, ar putea fi tijele, da? „Lamauto.com”

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23027 prin manual-mecanic
Bună ziua, dacă ai inelat inelele de ulei, te-ai asigurat că cea care arată ca o spirală nu rămâne conectată și ai verificat și dacă strângerea chiulasei este corectă?