Căutare MDM

Buletin

Alternatorul Indiel (modelul cu nas) nu se încarcă bine

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21748 prin manual-mecanic
ok hai să explic... am o baterie nouă și fără să conectez absolut nimic bateria după ce am folosit-o de mai multe ori fără alternator (a fost deconectată pentru că este un r12 pe care îl montez) bateria marca 10.80 V (măsurat cu un tester) după ce am conectat alternatorul indiel cu un regulator intern nosso 1400 bateria a urcat la 11.70 dar nu merge mai sus... orice aș face și orice turație ar avea nu merge mai sus... încerc să-l măsor cu un tester digital când motorul merge și scot cablul alternatorului care merge la baterie și îl pun în tester și pun negativul în bornă și testerul o ia razna (îmi imaginez că e din cauza zgomotului electric de la bujii) deci nu pot testa când cedează... și se aprinde ușor martorul regulatorului...

regulatorul nosso are 6 piciorușe 2 conectate unul la fiecare carbon sau perii care ating inelele, unul la stator (nu știu ce sunt bobinele stea) (funcționează pentru), un altul este legat la masă și celelalte două contacte sunt cheia de contact și lumina de bord care în teorie ar trebui să se stingă când alternatorul se încarcă bine....

am un ampermetru, l-am conectat în serie cu un cablu de la +-ul bateriei la el și celălalt terminal al ampermetrului l-am conectat la cel care iese din baterie și nu arată nimic.... este mereu pe 0 deci nu știu că mă scoate din minți.... și nu vreau să-l duc la un electrician pentru că vreau să-l pot repara și să-l înțeleg singur... vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21829 prin manual-mecanic
Dacă testerul tău o ia razna, curentul nu redresează. Testerele au atât curent continuu, cât și curent alternativ. Cred că redresorul tău este defect. Salutări din Querétaro, Mexic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.