Căutare MDM

Buletin

FRÂNELE SUNT BLOCATE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni - Acum 14 ani și 3 luni #21667 prin manual-mecanic
FRÂNELE SE BLOCHEAZĂ Publicat de manual-mecanica
O zi bună, am o mică problemă (mare) am o problemă cu frânele la un Toyota Corolla din '92, la care am schimbat saboții spate pentru că cei pe care îi aveam erau foarte uzați, i-am schimbat dar i-am dat câteva ture și s-au blocat, am crezut că e din cauză că erau groși și uzați dar problema persistă, când scoți presiunea prin intermediul robinetelor revine la normal dar apoi problema revine, dacă cineva mă poate ajuta aș aprecia pentru că sincer am rămas fără idei, vă mulțumesc pentru atenție și pentru ajutor.
Ultima editare: acum 14 ani și 3 luni de către . Motiv: TEXT

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21670 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: FRÂNELE SE BLOCHEAZĂ
Nu-mi amintesc dacă Corolla este disc sau tambur. Dacă este disc, ar trebui să verifici mai întâi conducta de frână pentru a vedea dacă cilindrul revine când oprești frânarea. Cealaltă chestie este că cilindrul are rugină care împiedică cilindrul să revină și să rămână oprit. Dacă este tambur, nu ai menționat dacă ai rectificat tamburele, ceea ce îți recomand să verifici pentru uzură. Verifică și arcurile de frână dacă sunt bune și dacă este posibil, verifică cilindrii scoțând un cauciuc. Încearcă un test fără tambur, sprijinindu-te cu două șurubelnițe, apăsând saboții și roagă o persoană să te ajute să frânezi pentru a vedea funcționarea completă a frânelor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.