Căutare MDM

Buletin

Ford Windstar

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21655 prin manual-mecanic
Ford Windstar Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am un Ford Windstar din '99 și luminile de pe bord nu se aprindeau (doar stopurile laterale). L-am demontat să verific și s-a ars un bec. Totuși, când l-am reasamblat, tot nu se aprindea, iar indicatoarele (vitezometru, turometru, temperatură, indicator nivel combustibil, contor de ore) nu mai funcționează. Am căutat informații, dar era disponibil doar Windstar-ul din 2001, iar conectorii nu se potriveau.
Dacă cineva are informații sau îmi poate da îndrumări despre cum să remediez acest lucru,

vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21661 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Windstar
NU CUNOSC BINE MAȘINA ACEA PENTRU CĂ NU SE VINDE AICI. AȘ VERIFICA ÎNTÂI SIGURANȚELE ȘI APOI DACĂ ARE UN POTENȚIOMETRU PENTRU A SCĂDEA INTENSITATEA LAMPILOR DE PE PANOU, (SARI POTENȚIOMETRU PENTRU A-L VERIFICA). DE ÎNDATĂ CE INDICATOARELE NU MAI FUNCȚIONEAZĂ, DACĂ SIGURANȚELE SUNT ÎN FOLOSINȚĂ, VERIFICAȚI CONECTORII DE PE PANOUUL INDICATORULUI PENTRU A VEDE DACĂ SUNT CONECTAȚI CORECT. SALUTĂRI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21682 prin manual-mecanic
În partea de jos a volanului există o cutie de relee. Verificați cea care scrie „panou de bord”. Dacă este în regulă, verificați comutatorul care aprinde luminile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21718 prin manual-mecanic
Salutări și vă mulțumesc pentru răspunsuri.

Am verificat siguranțele și întrerupătoarele și sunt în regulă. Am demontat placa și are două plăci electronice. Una dintre ele era deteriorată (arsă), dar nu pot vedea datele. Am instalat un regulator de tensiune și luminile sunt acum aprinse, dar nu se sting. Cred că este un SCR sau un tranzistor. Aveți scheme de circuit ale plăcii?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #21850 prin manual-mecanic
Nu te baza pe conectori, ai deja două probleme, ambele sunt simple dacă ești atent, camerele tale primesc un negativ constant, când pui camere verifică dacă ajunge pozitivul și dacă nu ajunge, este întrerupătorul tău de lumină. Acum dispozitivele tale primesc trei cabluri la fiecare, un negativ constant, un semnal și un pozitiv. Când deschizi întrerupătorul, dacă nu ajunge, verifică siguranța, iar dacă nu, este controlul corpului tău.