Căutare MDM

Buletin

scoateți ambreiajul ventilatorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21578 prin manual-mecanic
Demontarea ambreiajului ventilatorului Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt nou și am nevoie de ajutor. Sper că mă puteți ajuta. Înlocuiesc pompa de apă la un Ford Explorer din '92 și mă blochez când demontez ambreiajul ventilatorului. Totul merge bine când încerc să deșurubez ambreiajul ventilatorului, nu are unde să se blocheze. Dacă cineva m-ar putea îndruma cum să-l demontez, aș aprecia. Attn: puma9

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21589 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea ambreiajului ventilatorului
Bună dimineața prietene, ca să scoți ambreiajul ventilatorului trebuie să-l deșurubezi invers pentru că altfel nu va ieși. Acela este un filet invers. Cu o cheie mare, în loc să o slăbești, o strângi. Trebuie să încerci să o strângi astfel încât să iasă. Sper că ajutorul meu te va ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21592 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea ambreiajului ventilatorului
:râde: Mulțumesc boardcode, informațiile tale îmi sunt foarte utile ca să nu dau peste cap lucrurile, sincer puma9.