Salut prieteni, vreau să vă consult în legătură cu o problemă pe care o am cu Corsa mea, pentru început, este un Corsa 1.6 City 8v.MPFI din 2008. Problema pe care o am este că nu mai merge la ralanti sau în orice treaptă de viteză, a fost scanat cu două computere diferite și nu dă nicio defecțiune, senzorul de viteză (senzor), stepperul, bujiile, filtrele complete, distribuția, întinzătorul și cureaua de accesorii au fost schimbate, bobina de aprindere a fost măsurată și pe cele patru canale dă 5.000 ohmi, chestia este că am rămas fără idei și nu am putut găsi defectul. Trebuie să fie clar că tot ce a fost schimbat este original conform specificațiilor GM. Azi în timp ce testam acasă cu alte chestii am constatat că am atins un fir negru care iese din tava centrală din fața injectoarelor și mașina care regla bine s-a oprit brusc, acest fir este negru l-am urmărit și provine din mănunchiul de fire care vine de la ECU și merge direct la caroserie sub panoul ceasului, lângă bobină are un mufă neagră de conectare pe care când o scot din priză mașina se oprește automat, acest fir din interiorul tavei are o porțiune puțin tare pe care o atingeam dar nu a mai cauzat defectul. S-ar putea ca acest fir să fie cauza defecțiunii pe care o am.
Dacă cineva m-ar putea îndruma aș aprecia, pe curând.