Căutare MDM

Buletin

Arbore de transmisie cutie de viteze Citroen Visa II

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21490 prin manual-mecanic
Am o problemă cu cutia de viteze la un VISA. S-a rupt garnitura de la transmisia directă sau de la arborele de transmisie. Voiam să știu dacă există o bucșă la capătul care merge la discul de ambreiaj. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #33926 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Arbore de transmisie cutie de viteze Citroen Visa II
Într-adevăr. Are o bucșă în centrul volantei, unde intră vârful transmisiei directe a cutiei de viteze. E ușor de observat când are joc. Pe lângă faptul că rupe garnitura, scoate un zgomot însoțit de o vibrație de fiecare dată când apeși ambreiajul. Remedierea acestei probleme nu mai rupe nicio garnitură și nu mai vibrează și nu mai face zgomot. Sper că aceste informații te ajută. Același lucru mi s-a întâmplat și mie cu Visa Club-ul meu din 1981. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40350 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Arbore de transmisie cutie de viteze Citroen Visa II

brownie2 a scris: Într-adevăr. Are o bucșă în centrul volantei, unde intră vârful transmisiei directe a cutiei de viteze. E ușor de observat când are joc. Pe lângă faptul că rupe garnitura, scoate un zgomot însoțit de o vibrație de fiecare dată când apeși ambreiajul. Reparând asta, nu mai rupe garnituri și nu vibrează și nu mai face zgomot. Sper că aceste informații te ajută. Același lucru mi s-a întâmplat și mie cu Visa Club-ul meu din 1981. Cu stimă.

Aș avea nevoie de date despre bucșa aia. Are o șaibă sau un blocator ca să nu scape? E cuie fixată pe acționare? etc. etc. - E amuzant, mi se întâmplă și mie acum.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #40351 prin manual-mecanic

peñarolence a scris: AM O PROBLEMĂ CU CUTIA DE VITEZE LA UN VISA. S-A RUPT AXUL DE TRANSMISIE SAU GARNITURA DE TRANSMISIE. AM VOIT SĂ ȘTIU DACĂ EXISTĂ O BUCȘĂ LA CAPĂT CARE MERGEȘTE LA DISCUL AMBREIAJULUI. VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT.

Ei bine, sunt în Montevideo și am aceeași problemă cu Visa mea 81. Vreau să știu dacă ai obținut plafonul și de unde, sau dacă a trebuit să-l faci. Mulțumesc anticipat.