- Mulțumiri primite: 2
22-06-2025 Accesări: 6316 Tehnologie
19-06-2025 Accesări: 4841 Tehnologie
05-05-2025 Accesări: 4793 Tehnologie
08-09-2022 Accesări: 4529 Informatică
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
brownie2 a scris: Într-adevăr. Are o bucșă în centrul volantei, unde intră vârful transmisiei directe a cutiei de viteze. E ușor de observat când are joc. Pe lângă faptul că rupe garnitura, scoate un zgomot însoțit de o vibrație de fiecare dată când apeși ambreiajul. Reparând asta, nu mai rupe garnituri și nu vibrează și nu mai face zgomot. Sper că aceste informații te ajută. Același lucru mi s-a întâmplat și mie cu Visa Club-ul meu din 1981. Cu stimă.
peñarolence a scris: AM O PROBLEMĂ CU CUTIA DE VITEZE LA UN VISA. S-A RUPT AXUL DE TRANSMISIE SAU GARNITURA DE TRANSMISIE. AM VOIT SĂ ȘTIU DACĂ EXISTĂ O BUCȘĂ LA CAPĂT CARE MERGEȘTE LA DISCUL AMBREIAJULUI. VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT.