Căutare MDM

Buletin

Aveo defecțiune 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21476 prin manual-mecanic
Defecțiune Aveo 2007 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua prietene, aș vrea să vă spun că am o defecțiune la Aveo-ul meu din 2007, al doilea cilindru nu funcționează bine sau nu funcționează deloc, am schimbat firele bujiilor, bujiile, am curățat injectoarele, bobina, camera a fost scoasă pentru service, au măsurat compresia și marchează 125 fiecare piston, au schimbat tacheții hidraulici s-a îmbunătățit dar tot are aceeași defecțiune la ralanti motorul tremură și la accelerare funcționează bine, ce mi-au spus niște mecanici este să schimb calculatorul, ce ar putea fi, ce îmi spuneți?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21478 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune Aveo 2007
Nu verifica garniturile galeriei de admisie pentru a te asigura că etanșează corect sau că galeria are vreo deviație sau fisuri. Aș măsura injectoarele cu un ociloscop înainte de a schimba computerul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21520 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune Aveo 2007
Ei bine, o să verific dacă e de vină, dar un alt mecanic mi-a spus că e o problemă cu o supapă. Ce problemă e asta?