Căutare MDM

Buletin

Întreținere Tiida 50.000 kilometri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21208 prin manual-mecanic
Întreținere Tiida 50.000 kilometri Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni,

tocmai m-am alăturat acestui grup în căutarea unor informații despre întreținerea mașinii mele la 80.000 km.

Nu am prea mulți bani să o duc la un service Nissan. Am schimbat recent uleiul, dar asta e tot. Nu am reușit să găsesc manualul de întreținere ca să aflu ce mai trebuie făcut.

Astăzi am auzit un zgomot ciudat și mă tem că ceva ar putea fi în neregulă (este un model din 2008).

Sper că mă puteți ajuta, din moment ce nu vreau să o duc la un service.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21214 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Întreținerea Tiida 50.000 kilometri
Bună seara prietene, trebuie să ții cont de faptul că atunci când se face o revizie la un vehicul trebuie să schimbi filtrul de ulei, filtrul de aer, filtrul de combustibil, cureaua de distribuție și întinzătorul acesteia și bujiile acesteia. Reține că bujia și uleiul se schimbă în același timp. Filtrul de aer și cel de benzină trebuie schimbate lunar deoarece benzina poate fi foarte murdară în rezervorul care este transportat sau în rezervoarele de la stațiile de service. Trebuie să fii conștient de kilometrajul curelei, acesta nu trebuie să depășească 40 de mii de kilometri în funcție de calitatea curelei și a uleiului la 5 mii sau 6 mii de kilometri. Sper că ajutorul meu îți este de folos.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21215 prin manual-mecanic
Schimbați cureaua, întinzătorul de curea, filtrul de combustibil și de aer și bujiile în funcție de kilometrajul parcurs.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21217 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru îndrumare.

Acum, puteți sugera un service de încredere pentru a efectua întreținerea? Locuiesc în Maipu (Santiago) și aceasta va fi prima dată când voi efectua această întreținere în afara service-ului tehnic Nissan.

Cu cele mai bune gânduri,

Lucía