Căutare MDM

Buletin

probleme nerezolvate

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni - Acum 14 ani și 3 luni #21129 prin manual-mecanic
Probleme nerezolvate Publicat de manual-mecanica
B) B) Bună ziua, am o problemă pe care încă nu o pot rezolva, chestia este că am un motor Suzuki Carrie 1000cc din 1991 cu 4 cilindri în linie, problema este următoarea,
când accelerez brusc tinde să se oprească, dar nu se oprește
, am verificat presiunea de compresie și îmi dă de la 180 la 183 psi în total pe cilindru (fără scurgeri).
Am verificat scânteia de aprindere și scânteia este albastră (din câte știu eu este optimă)
Am schimbat punctele noi și reglate la 0,45 mm și un condensator nou,
capacul distribuitorului are aproximativ 5.000 KM,
am verificat firele bujiei și sunt și ele ok,
ordinea de aprindere este ok 1-3-4-2 în funcție de compresie,
unghiul de staționare îmi dă 86, dar datele pe care le am sunt că ar trebui să fie 52 + - 2 grade,
bujii noi și reglate la 0,80 mm
, iar turația oscilează de la 850 la 980 RPM, ceea ce este rar, deoarece există stabilitate.
Am fost ca ultim caz verificând carburatorul, crezând că dozajul este prea bogat, dar când îl scad tinde să se oprească (ca și cum s-ar îneca)
și când îl cresc este mai rău
cine știe ce altceva ar putea fi, nu am un analizor de gaze, dar de fiecare dată când vreau să-l iau nu dă mai mult de 40 km/h, dar mă gândesc să renunț la asta (până găsesc o soluție concretă) deoarece dacă mut regulatorul de combustibil sau regulatorul de accelerație se înrăutățește sau dacă cineva care are manualul complet mă poate ajuta
sau cum să schimb distribuitorul cu unul electronic dacă este posibil și cât ar costa aproximativ aici în Chile.B) B)
în ultimă instanță este cu întreținerea la zi,
dar exact când ar trebui dus la inspecția tehnică din cauza ghinionului meu, în plus este un instrument de lucru, de aceea atâta grijă.B) B) B) :woohoo:
Ultima editare: acum 14 ani și 3 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21172 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: probleme nerezolvate
Salut musculoroots. Problema ta e foarte detaliată, practic totul a fost verificat. Spune-mi un lucru: Cum e filtrul de aer, carbonul de la evacuare și distribuția supapelor? Oricare dintre aceste probleme îți provoacă aceste simptome. Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21176 prin manual-mecanic
Uită-te la filtrul de aer, benzina și uleiul, toate sunt noi, dar când scoți filtrul de aer și îl lași drept, are tendința să se oprească, așa că l-am instalat din nou.

Înainte (înainte de defecțiune) dimineața vedeam mici picături de apă ieșind din evacuare (nu vapori de apă), dar acum emană doar un ușor miros de benzină când începe să se încălzească, dar fără niciun aspect vizual, doar un miros ca și cum nu ar arde bine (cred că de aceea vibrațiile), dar când este la temperatura normală de funcționare, acest lucru poate deveni deranjant, iar țeava de eșapament arată din ce în ce mai carbonizată

când motorul este rece, îmi este greu să o pun în mișcare chiar dacă am fluturele de accelerație închis.

În cazul supapelor tocmai le-am verificat și sunt și ele ok la 0.15 cu motor rece (admisie și evacuare conform datelor pe care le am).

Azi am verificat distribuitorul (demontat) în caz că are joc la bucșe, dar jocul minim se simte aproximativ 0.01mm până la maxim 0.02, dar nu

ceea ce mă gândeam este că distribuitorul face masă internă (posibil mă gândeam să-l schimb complet), dar în acest moment nu știu ce să cred.

Am fost cât se poate de exact cu datele în acest moment, dar încă nu am reușit să rezolv problema. În mare parte, se verifică cu atenție înainte de a cumpăra la întâmplare, în caz că aveți nevoie de informații, dar mă ghidez mai mult după zona electrică (scânteie) din cauza defectului.

Aș aprecia dacă m-ați putea ajuta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni - Acum 14 ani și 3 luni #21279 prin manual-mecanic
Am rezolvat deja problema după destul de mult timp și dureri de cap.:side:
Într-o după-amiază, în timp ce verificam vehiculul cu un prieten, mi-am dat seama că pe o parte a bobinei era o rezistență:P și aceasta se aprindea excesiv:uscat: (ceea ce nu se observa în timpul zilei:fluier: ). Când am verificat-o și am verificat rezistența, aceasta era deteriorată, crescând de la 1,6 ohmi la 8 ohmi, sărăcind scânteia pe măsură ce turația creștea,:woohoo: și acesta era singurul defect.
Deși am dus vehiculul la alți mecanici cu mai multă experiență directă decât mine, nu s-au apropiat niciodată de defectul respectiv, ci au dat vina pe carburator:supărat: :S (deși avea doar aproximativ 5500 km și era complet curat) (am dus-o și la specialiști în carburatoare:prostie: și mi-au spus că nu avea nicio problemă, dimpotrivă, era în stare perfectă:râde: ).
Există momente când găsești defectul fără să vrei, dar este întotdeauna bine să verifici chiar și cel mai mic detaliu al sistemului de aprindere (de exemplu, acesta unde simptomele erau identice cu cele ale condensatorului, dar era doar o rezistență simplă și ieftină).
:râde: :râde: :râde: :P :P :P ;) ;) ;) :roșesc:
Ultima editare: acum 14 ani și 3 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21427 prin manual-mecanic
Felicitări, Musculoroots. Am experiență în electricitate și electronică și te-am contactat ca să încerc să te ajut, dar pe măsură ce citesc mai departe, cred că am întârziat. Mă bucur că ai rezolvat problema. Salutări din Querétaro, Mexic.