Bună ziua, am o problemă pe care încă nu o pot rezolva, chestia este că am un motor Suzuki Carrie 1000cc din 1991 cu 4 cilindri în linie, problema este următoarea,
când accelerez brusc
tinde să se oprească, dar nu se oprește , am verificat presiunea de compresie și îmi dă de la 180 la 183 psi în total pe cilindru (fără scurgeri).
Am verificat scânteia de aprindere și scânteia este albastră (din câte știu eu este optimă)
Am schimbat punctele noi și reglate la 0,45 mm și un condensator nou,
capacul distribuitorului are aproximativ 5.000 KM,
am verificat firele bujiei și sunt și ele ok,
ordinea de aprindere este ok 1-3-4-2 în funcție de compresie,
unghiul de staționare îmi dă 86, dar datele pe care le am sunt că ar trebui să fie 52 + - 2 grade,
bujii noi și reglate la 0,80 mm
, iar turația oscilează de la 850 la 980 RPM, ceea ce este rar, deoarece există stabilitate.
Am fost ca ultim caz verificând carburatorul, crezând că dozajul este prea bogat, dar când îl scad tinde să se oprească (ca și cum s-ar îneca)
și când îl cresc este mai rău
cine știe ce altceva ar putea fi, nu am un analizor de gaze, dar de fiecare dată când vreau să-l iau nu dă mai mult de 40 km/h, dar mă gândesc să renunț la asta (până găsesc o soluție concretă) deoarece dacă mut regulatorul de combustibil sau regulatorul de accelerație se înrăutățește sau dacă cineva care are manualul complet mă poate ajuta
sau cum să schimb distribuitorul cu unul electronic dacă este posibil și cât ar costa aproximativ aici în Chile.

în ultimă instanță este cu întreținerea la zi,
dar exact când ar trebui dus la inspecția tehnică din cauza ghinionului meu, în plus este un instrument de lucru, de aceea atâta grijă.