Căutare MDM

Buletin

Nu funcționează regulatoarele de geamuri ale Audi-ului meu A6 Avant 2.5t.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21092 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie de ajutor. Regulatoarele de geamuri de la Audi A6 Avant 2.5 TDI nu funcționează. Am verificat deja siguranțele. Obișnuiam să primesc o scânteie la siguranța 15 și se ardea. Acum am înlocuit-o și nu se arde, dar am aceeași problemă. Geamurile nu coboară. Sper că mă puteți ajuta. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21103 prin manual-mecanic
Verificați comanda și motoarele de ridicare a geamurilor. Există totuși un mic truc pentru a evita să fie nevoie să puneți prea multe siguranțe: puneți o lampă cu baionetă de 5W atașată la o siguranță arsă. Atâta timp cât există scurtcircuit, va funcționa cu intensitate mare. Spuneți-mi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21121 prin manual-mecanic
O să fac ce-mi spui și te voi anunța. Mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21192 prin manual-mecanic
Nu știu dacă pot să-ți trimit schema electrică a Autodata și poate te pot ajuta mai mult. Dacă da, spune-mi și voi încerca cumva să ți-o trimit.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21261 prin manual-mecanic

Paco, hai să vedem cum privești asta, spune-mi.