Căutare MDM

Buletin

Salutări din Zaragoza

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #2100 prin manual-mecanic
Salutări din Zaragoza. Publicat de manual-mecanica
Salut, am un Renault 4 și trebuie să schimb niște piese noi. Aș vrea să știu dacă cineva știe de un atelier sau de o modalitate de a le obține. Sunt de diferite tipuri: semnalizatoare, lumini pentru numărul de înmatriculare (un animal mi-a rupt becul, a trebuit să iau), lanț de distribuție și alte câteva piese. Nu sunt prea multe piese la fier vechi și aș avea nevoie de puțin ajutor. Am citit undeva că există încă o fabrică care produce piese pentru R4-uri. Știe cineva dacă este adevărat? Dacă da, aș aprecia dacă mi-ați putea spune care este. Vă mulțumesc foarte mult pentru tot.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #2101 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-Mecanica la subiectul Re: Salutări din Zaragoza
Bine ai venit pe forum, prietene. Am și eu o mașină de tuning cu 4 cilindri și singurul sfat pe care ți-l pot da în această privință este în Madrid.

Desguaces La Torre este cel mai mare centru de fier vechi din Europa și are multe mașini cu 4 cilindri. Cât despre piesa de schimb pe care o ceri, lanțul de distribuție, este aceeași folosită la Twingo, R-5, Supercinco, 9, 11, Express 1.1, 1.2 și 1.4. Nu vei avea prea multe probleme să o găsești, deoarece aceste mașini nu sunt chiar atât de vechi (Twingo a fost fabricat până în 1998). Cu cele

mai bune gânduri și intră pe Google și caută centre de fier vechi pentru că, dacă nu este de la un centru de fier vechi, îți vor cere o sumă frumoasă.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2735 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-Mecanica la subiectul Re: Salutări din Zaragoza
Mulțumesc pentru informații, nu am reușit să mă conectez de ceva vreme, dar încă mai caut aici, știți cumva un manual unde pot vedea caracteristicile tehnice ale lui R4? Îmi este greu să merg la magazinele de piese de schimb să cer curele și furtunuri pentru că nu știu cum sunt și ar trebui să le scot și să le duc la ei ca să aflu care sunt, aș vrea să știu un loc unde pot înlocui totul cu material nou, ca să pot întreține motorul cât mai bine, am căutat deja într-o librărie specializată și singurul lucru pe care mi l-au putut da a fost unul în franceză, vă mulțumesc foarte mult pentru tot, să vedem dacă pot păstra mașina cât mai mult timp posibil, salutări.