Căutare MDM

Buletin

Corectare la subiectul anterior, îmi cer scuze anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #20976 prin manual-mecanic
O mie de scuze prieteni, sunt nou în asta și adevărul e că Pontiac-ul meu G3 m-a scos deja din minți. Ce e în neregulă cu mașina mea e că de când am schimbat kitul de distribuție, motorul a început să funcționeze neuniform, parcă i-ar lipsi ceva ca să funcționeze lin. Am curățat deja bujiile și e tot la fel. Am mai avut probleme cu supapa IAC înainte, accelera singură în punct mort, am scos-o și am spălat-o, dar am spălat-o invers cu CarbuClean. Chiar nu știu dacă asta e cauza generală. De aceea motorul meu nu funcționează uniform pentru că nu prezintă defecte pe autostradă, doar începe să funcționeze din nou neuniform și uneori se oprește motorul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni - Acum 14 ani și 3 luni #20977 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la subiectul Re: Corectarea subiectului anterior. Îmi cer scuze în avans.
Verifică subiectul de pe forum despre supapa IAC, s-ar putea să-ți dea un indiciu, totul e specificat acolo, ok
, dar uite, dacă nu dai simptomele într-un mod mai specific, nu te vom putea ajuta, deoarece nu am cuvântul „jalonea” în dicționar și am întrebat și oameni din jurul meu și nimeni nu-l știe, nu încerc să fiu enervant, dar nu toți suntem mexicani și nu toți vorbim cu aceiași termeni, în același mod, și eu încerc să mă exprim în așa fel încât toată lumea să mă înțeleagă, indiferent din ce țara suntB) :râde: B) (de exemplu, aici în Chile folosim cuvântul „cachai”, care pentru noi înseamnă „înțelegi”).
Ultima editare: acum 14 ani și 3 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.