Căutare MDM

Buletin

ajutor urgent

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #20960 prin manual-mecanic
Ajutor urgent Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, repar un motor Neon din 1999 și am nevoie de cuplul de strângere pentru chiulasă, șine și curele de distribuție. Dacă cineva știe, vă rog să-mi spuneți. Este necesar ca motorul să fie în stare bună de funcționare. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni - Acum 14 ani și 3 luni #20969 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ajutor urgent
Scuză-mă, ce motor are? Am manualul pentru Stratus, care este același motor ca și Neonul, dar trebuie să știu cilindreea, deoarece cuplurile sunt diferite. Sau îți pot trimite manualul prin MSN?
În fine, dacă intri pe manualele de service Chrysler, vei găsi mai multe manuale de service și acolo poți vedea care ți se potrivește. Dar Chrysler și Dodge sunt la fel, doar că au nume diferite. Și Neonul și Stratus sunt la fel, cu excepția motoarelor SRT, care sunt disponibile și vândute doar de Dodge.:râde: B) :râde:
Ultima editare: acum 14 ani și 3 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #20989 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ajutor urgent
Salut prietene, este un motor de 2.0 cu 4 cilindri. În fine, acesta este adresa mea de e-mail ca să-mi poți trimite manualul. Mulțumesc anticipat :cheer: