Căutare MDM

Buletin

Îmi pare rău pentru asensia, dar m-am întors acum.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20797 prin manual-mecanic
Scuze pentru inconsecvență, dar am revenit. Publicat de manual-mecanica
Prieteni și noi participanți la manuale, îmi cer scuze pentru lunga mea perioadă de absență, dar sunt din nou aici, din motive pe care nu le voi discuta aici hahaha nu am putut face asta înainte, dar sunt aici și dacă vă pot ajuta cu ceva, suntem la curent cu ele, mult succes și îmbrățișări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20802 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Scuze pentru asensie, dar am revenit.
Bun venit, prietene, sper că ești bine. Salutări. :râde: :râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20812 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Scuze pentru asensie, dar am revenit.
Nu sunt chiar bine, hahaha, dar continuăm să-mi îmbrățișăm câinele și nu fiți așa tehnici, că utilizatorii devin și mai confuzi, hahaha.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20833 prin manual-mecanic
Bun venit, Kikemec. Mi-a fost foarte dor de tine. Sper că ești sănătos și că totul e 10/10. Îmbrățișări.:)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20848 prin manual-mecanic
Mulțumesc Jal, iată-ne din nou și sănătatea este impecabilă. O îmbrățișare.