Căutare MDM

Buletin

Lipsa de putere la Cordoba TDI 90 CP AGR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20659 prin manual-mecanic
Lipsa de putere la Cordoba TDI 90 CP AGR. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de ajutor. Am cumpărat un Cordoba TDI de 90 CP cu chiulasa spartă din cauza unei curele de distribuție sparte. Am montat una nouă și mașina merge bine, dar nu are tracțiune. Urcă de la 1000 la 2000 rpm dintr-o dată, dar peste acel număr de turații urcă cu greu și rămâne ca și cum ar fi un motor aspirat. Am schimbat debitmetrul, dar este tot la fel. Am curățat EGR-ul, dar nimic. Când rulez instrumentul de diagnosticare, îmi dă doar o eroare: o electrovalvă de suprapresiune. Turbo funcționează, dar dacă accelerez se umflă conductele intercoolerului, dar îi lipsește tracțiunea acestor motoare. Aș aprecia dacă m-ați putea îndruma. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20667 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Lipsa de putere la un Cordoba TDI 90 CP AGR
Testați supapa care controlează turbocompresoarea (N75)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20675 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Lipsa de putere la un Cordoba TDI 90 CP AGR
Sunt foarte recunoscător, dar îmi puteți spune unde este?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni - Acum 14 ani și 4 luni #20687 prin manual-mecanic
Urmărește tubul care iese din actuator (e lângă turbo, e ca o pompă care îl activează) și te va duce la această valvă despre care am menționat...ca să o testezi poți să o cureți cu spray 0 reziduuri, să eliberezi tuburile de aer și prelungitorul și să pulverizezi prin cele două intrări de aer (cele care sunt împreună). Poate ar merita să o testezi, salutări;)
Ultima editare: acum 14 ani și 4 luni de către .