Căutare MDM

Buletin

Aruncarea turbo la un Sharan 1.9 TDI din 1999

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20639 prin manual-mecanic
Aruncarea turbo la un Sharan 1.9 TDI din 1999 Publicat de manual-mecanica
Am un Sharan 1.9 TDI din 1999, pe care l-am cumpărat recent la mâna a doua. Când accelerez peste 2.500 rpm, mai ales pe drumuri în pantă, aud un sunet ca de aer care iese din partea stângă a părții din față a cockpitului, care crește în intensitate odată cu turațiile (nu un șuierat). Nu știu dacă este o pierdere de putere, deoarece nu am mai avut un alt Sharan ca acesta până acum și nu știu dacă este normal. Vehiculul funcționează bine, dar cred că ar putea folosi puțin mai multă „putere” în astfel de cazuri - nu mult mai mult, dar puțin. Cred că ar putea fi o scurgere la admisia turbo, poate o fisură sau un por la un furtun. Mă poate ajuta cineva să aflu de unde pot obține informații sau dacă, dimpotrivă, este normal?
Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor și vă transmit cele mai bune urări de la un nou prieten.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20642 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Arderea turbo la un Sharan 1.9 TDI din 1999
Bună ziua, trebuie să verificați dacă există vreo fisură pe vreun furtun, de preferință cel de la ieșirea turbo la motor, unde este multă presiune a aerului. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.