Căutare MDM

Buletin

ZGOMOT ÎN MERIVA (POMPĂ DE BENZINĂ)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20412 prin manual-mecanic
Zgomot în Meriva (Pompă de benzină) Publicat de manual-mecanica
SALUT TUTUROR AM O MERIVA 1.8, 2008, CARE ARE 111.599 KM PARCURS, DE CÂND AM CUMPĂRAT-O AM FĂCUT SERVICE-URI LA REPREZENTAȚIE PÂNĂ LA EXPIRAREA GARANȚIEI, SUNT CONFORM CU SERVICE-URILE ACESTEIA, DE FAPT LE FAC ACASĂ, SCHIMB ULEI, BUJIILE, FILTRU DE AER ȘI ULEIUL CONFORM MANUALULUI, ȘI O DUC LA MECANIC SĂ-I SCHIMBE CUREA, TOTUȘI DE 2-3 LUNI SUB BANCHETA DIN SPATE AUD UN ZUMĂTAT, CARE A CRESCUT TREPTAT, ESTE LA NIVELUL REZERVORULUI DE COMBUSTIBIL, DE FAPT VIBREAZĂ DACĂ O ATINGI, ÎMI IMAGINEZ CĂ E POMPA, MAȘINA ACEASTĂ NU ARE FILTRU DE BENZINĂ, ORICUM Credeți că se strică pompa? Se poate curăța? Sau a mai avut cineva probleme similare și ce soluții a găsit? Apreciez ajutorul dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20414 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ZGOMOT ÎN MERIVA (POMPĂ DE BENZINĂ)
Salut Luis. Cum ți-a spus mecanicul, pompa e pe cale să se oprească... sau poate nu! Am văzut că scot un zgomot perfect auzit din exteriorul mașinii... și iată-le, muncind din greu. Schimbă-o când te lasă.
Zgomotul se datorează faptului că arborele are joc. Nu ar trebui curățată, decât dacă este din cauza unei blocări accidentale.
E o problemă minoră...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.