Căutare MDM

Buletin

senzor de presiune a uleiului la un Silverado din 2010

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20095 prin manual-mecanic
Senzor de presiune ulei Silverado 2010 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, știe cineva ce este în neregulă cu camioneta mea? Am un Silverado din 2010 și bordul arată presiune scăzută a uleiului. Am oprit motorul, dar au verificat deja și presiunea este în regulă. Conform scanerului, este senzorul de presiune a uleiului și, conform mecanicului, el spune că acest senzor ar trebui să trimită un semnal de 1 volt când trimite 0,6, așa că l-am cumpărat de la reprezentanță, dar cel nou trimite același semnal. Mecanicul a pus o rezistență și un potențiometru și cu asta uneori defecțiunea dispare și alteori nu.

Ajută-mă, cine știe care este defecțiunea la acest vehicul și că o pot corecta.

Dacă cineva știe, spune-mi ca să vă pot trimite camioneta și să o corectez.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20100 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor de presiune ulei Silverado 2010
Salut războinic, ce fel de ulei pui?... și kilometrajul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20121 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor de presiune ulei Silverado 2010
Bună ziua, am pus cea indicată în manual și are doar vreo 10.000, o folosesc pentru serviciul public, în fiecare lună schimbăm uleiul și filtrele de ulei, benzină și aer, am spălat deja injectoarele să vedem dacă se îmbunătățește consumul de gadoliniu dar rămâne același și conform mecanicului care l-a verificat, acest senzor, prin trimiterea semnalului de tensiune joasă, afectează și consumul excesiv de benzină, dar ciudat este că presiunea uleiului este perfectă, nu este o problemă cu uleiul sau pompa, este o defecțiune care mi-a apărut după prietenul care a făcut caroseria pentru microbuz și de acolo nu a mai dispărut,

aștept comentariile voastre,

vă mulțumesc.