Căutare MDM

Buletin

probleme la ralanti renault megane coupe 1.4 16v

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19600 prin manual-mecanic
Salut, am un Megane Coupe 1. Și turația fluctuează mult. Cred că se întâmplă des la mașinile astea. Când sunt pe autostradă, nu observ nimic, dar când opresc la semafor, pot intra în panică. Urcă până la 150 turații, nu se oprește, urcă și coboară, nu se oprește sau ceva de genul. Vezi dacă mă poți ajuta. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19616 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme la ralanti cu Renault Megane Coupe 1.4 16v
Bună dimineața, JJ. Problema ta este cu garnitura galeriei de admisie. Poți trece pe la un centru de service autorizat și să cumperi un set de inele O pentru galeria de admisie și corpul clapetei de accelerație. Nu este scump; este mai degrabă o bătaie de cap să le schimbi decât orice altceva. Durează două zile să funcționeze.
Sper să găsești o soluție. Cu cele mai bune gânduri...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19696 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme la ralanti cu Renault Megane Coupe 1.4 16v
Hei, omule, o să văd dacă e aia, o să văd dacă pot afla unde e piesa aia. Un om foarte amabil, îți spun eu. Salutări și, apropo, pisică drăguță, hahaha.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34701 prin manual-mecanic
Salut, mi s-a întâmplat același lucru și, așa cum a spus prietenul meu, am înlocuit garniturile care erau montate greșit și supapa de mers în gol. Am cumpărat-o de la un cimitir de mașini cu 15 euro. Garniturile au fost vândute la un magazin de piese auto cu 8 euro. Apoi a trebuit doar să resetez supapa deconectând borna + de la baterie și asta a fost tot. Sper că te ajută.