Căutare MDM

Buletin

Fum de la eșapament

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20192 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Fum de la evacuare
Ai verificat reglajul pompei de injecție? Aceasta este o problemă persistentă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #34691 prin manual-mecanic
Salut, am un Suran cu aceeași problemă. Voiam să știu dacă ți-au rezolvat problema și aș vrea să știu dacă poți să o împărtășești pe forum. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #34703 prin manual-mecanic
Bună ziua, îți spun că de cele mai multe ori este pompa injectorului, am avea nevoie de mai multe date, lucrezi cu un scaner? Să-mi dai parametrii pe pompa respectivă, poți regla avansul, care este foarte fin, de asemenea, debitul și cititorul de poziție al manetei clapetei de accelerație. Asta, atâta timp cât este fum excesiv sau putere mică, acum ai o vibrație în motor la ralanti, la accelerare sau la mai mult sau mai puțin 2000 rpm, este altceva, este o problemă cu rolele camei de presiune care sunt blocate pe peretele corpului pompei sau se joacă în bucșele arborelui și din cauza efectului aspiră aer prin etanșare, orice întrebări anunțați-mă despre valorile de citit și apropo, o capră, reparăm injectoarele common rail cu rezultate foarte bune, le fabricăm pe banc de lucru deoarece am testat bancuri de lucru cu prețuri mari și mărci mari și am avut rezultate regretabile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37083 prin manual-mecanic
David și prietenii acestui forum, am dus în sfârșit mașina la un atelier de injecții din cauza fumului care ieșea de la eșapament și au rezolvat problema, acum mașina merge bine, nu mai zdruncinează la 1800-2000 rpm, în intervalul ăla a apărut problema, partea proastă e că atunci când m-am dus să o ridic nu mi-au dat niciun detaliu despre ce i-au făcut, mi-au spus doar că au corectat mai multe detalii până când pompa a funcționat corect. David mi-a scris spunând că Suran-ul lui are aceeași problemă, în cazul meu l-am dus la un atelier din orașul Mendoza, dacă vrei informațiile atelierului respectiv ți le pot transmite dar nu știu exact unde locuiești și dacă ți-ar fi convenabil să faci un drum pentru a o repara.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37102 prin manual-mecanic
Salut (Mecados), cine a scris? Te rog să vii să vezi ce lucrări trebuie făcute la pompele pentru Megane, precum și pentru VW-uri și Suran. Suntem de la atelierul auto din Reconquista, Santa Fe. Sperăm să vedem dacă Mendoza este mai aproape de tine. Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări. Cu cele mai bune gânduri.