Căutare MDM

Buletin

KILLER KNINO. CERERE URGENTĂ DE DISEMINARE.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19509 prin manual-mecanic
Presupun că majoritatea dintre voi ați văzut cazul la televizor. Eu nu am aflat până ieri. Cer sprijinul oricui are un pic de inimă și sentimente. Acest lucru nu poate fi permis. Petreceți doar un minut din timpul vostru citind conținutul. Vă implor.

NU CUNOȘTEȚI CAZUL?

Dacă nu cunoașteți cazul: opdogfight.blogspot.com/

ULTIMELE ȘTIRI:

SE IAU ÎN CONSIDERAȚIE POSIBILITATEA CA VIDEOCLIPUL SĂ FIE ÎNCĂRCAT ONLINE DIN PORTUGALIA.

SEMNĂTURI ÎMPOTRIVA ABUZULUI ASUPRA ANIMALELOR.

ȘTIAȚI CĂ UN CAZ DE ABUZ CA ACESTA ÎN SPANIA AR FI PEDEPSIT DOAR CU O PEDEAPSA DE LA 3 LUNI LA ​​1 AN DE ÎNCHISOARE?
Știați că, dacă acuzatul nu ar avea antecedente penale, totul ar fi o simplă amendă?

Prin strângerea serioasă de semnături, am putea reuși să obținem adoptarea prin parlament a propunerea de modificare a legii privind protecția animalelor. (În curs de desfășurare)
Doar pentru că sunt animale nu înseamnă că merită o simplă amendă!

Știați că ANAA a strâns 1.300.000 de semnături în favoarea consolidării legilor privind protecția animalelor printr-o inițiativă politică, care impune politicienilor să dezbată problema în parlament, însă a ignorat toate solicitările acestora?

Vă avertizăm că petițiile care circulă online nu au o bază legală suficientă pentru a impune discuții privind modificarea legii; ele servesc drept instrument de presiune socială, pentru oricine este dispus să asculte.
Acesta este linkul: www.peticionpublica.es/?pi=P2011N6849

A 2-A MITINARE ÎN REPELENȚĂ PENTRU SUFERINȚA CĂȚELUȘULUI DE ȘCHNAUZI ȘI A FRATERELUI SĂU MIC ANGELITO (deoarece în videoclip apar doi căței) CERE,
DE ASEMENEA, ACȚIUNI LEGALE PENTRU A GĂSI UCIGAȘUL ȘI O LEGE MAI DURĂ ÎMPOTRIVA ABUZULUI ASUPRA ANIMALELOR.

Duminică, 27 februarie, ora 12:00. Plaza de España - Madrid.

NE CONTAȚI PE TOȚI CARE PUTEȚI PARTICIPA ȘI NE SUSȚINE. TREBUIE SĂ GĂSIM ACEASTĂ GUNOIE!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.