Killoooo, tu și sfântul tău mă faceți să mă panichez. 9 ani de studii de inginerie și mă lași fără cuvinte cu informații. Haide, nici măcar cu cartea groasă Petete, Sesame Street și Once Upon a Time the Human Body n-am învățat atâtea.

Ieri
mă uitam puțin despre farurile xenos, deși paginile pe care le-am consultat nu par atât de accesibile pe cât ai menționat (
mgautopartstoledo.com/catalogo.asp ). Având în vedere prețul despre care vorbim, înțeleg că vinzi doar una, deci chiar ies o avere.
În legătură cu țeava de eșapament, nu am vrut să spun că poți să-mi spui despre diferitele modele sau mărci (mulțumesc oricum). Deși sfântul meu Google pare puțin slab și stângaci când vine vorba de găsirea lucrurilor, se descurcă singur când vine vorba de tipuri de eșapamente. Ceea ce aș avea nevoie este să știu cum arată o eșapament în interior, cum dispersează gazele de eșapament din galeria de evacuare și, prin urmare, sunetul. Ceea ce vreau este să fiu 100% sigur de ceea ce apăr împotriva reclamației și a procesului pe care l-am intentat împotriva atelierului care mi-a vândut motocicleta și care nu acoperă garanția. Știu cum funcționează o evacuare și cum arată în interior. Dar nu am nicio fotografie, schemă sau un desen al unei secțiuni interne a ei. Știu că ceea ce mi se întâmplă nu este normal și știu de ce, dar trebuie să dovedesc și în fața unui judecător.
În ceea ce privește GPS-ul, mi s-a spus că există un Tom Tom pentru motociclete, dar este destul de scump.
Ahhh!!! Și dacă treci vreodată prin Sevilla, anunță-mă. Nu înțeleg luminile, dar mă pricep foarte bine la baruri de tapas și „servesita” reci.
Cu cele mai bune gânduri .