Căutare MDM

Buletin

Lumini pentru motociclete

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #1986 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lumini pentru motocicletă
Modulele sunt fiecare ansamblu individual format din lampă + transformator electronic.

Lămpile cu xenon funcționează la 15.000 de volți (o tensiune similară cu o scânteie de aprindere) și sunt de tip „arc electric” într-un bec cu gaz care, atunci când este supus unui șoc electric, se transformă în plasmă și se aprinde.

Ca să vă faceți o idee, este ca un bliț de cameră, dar cu un număr atât de mare de scântei pe secundă încât face lumina continuă și alb-albăstruie (și dacă ați studiat-o, veți vedea că are o culoare grozavă).

Pentru a aprinde corect becul cu xenon, aveți nevoie de un transformator de mărimea unui pachet de țigări. Conexiunile sunt realizate pentru a vă asigura că nu greșiți: transformatorul are borne pe o parte, ca capătul unui bec, unde se conectează cablurile de 12V, iar pe cealaltă parte, două cabluri de înaltă tensiune similare cu două cabluri de bujie merg la becul cu xenon.

O lampă cu xenon nu are filament, ci mai degrabă electrozi, care, prin urmare, nu se topesc și nu se uzează. Se deteriorează doar dacă primesc o lovitură.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni - Acum 17 ani și 6 luni #1987 prin manual-mecanic
În ceea ce privește evacuările, nu sunt foarte familiarizat cu subiectul. Evacuările Yoshimura, Devil și Arrow sunt uimitoare, dar există unele probleme cu omologările din cauza zgomotului și pentru că unele versiuni elimină convertorul catalitic.

În ceea ce privește detectoarele GPS/radar, sunt familiarizat cu Sherpa, care are dimensiunea unui pachet de țigări și îți arată ce este stocat în memorie pe un afișaj digital și se actualizează online.

În orice caz, www.todomecanica.com are o secțiune pentru motociclete, iar dacă cauți pe Google „Forum Motociclete” sau „Forum Honda”, vei începe să obții rezultate de la oameni care știu mai multe despre motociclete decât mine.

Iar pe www.puntodeinteres.es, vei găsi un site web specializat în localizarea radarelor fixe și mobile, cu forumuri specializate în sisteme de navigație GPS.

Cu cele mai bune gânduri și, dacă ai întrebări, nu ezita să le întrebi; este gratuit!
Ultima editare: acum 17 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #1988 prin manual-mecanic
Killoooo, tu și sfântul tău mă faceți să mă panichez. 9 ani de studii de inginerie și mă lași fără cuvinte cu informații. Haide, nici măcar cu cartea groasă Petete, Sesame Street și Once Upon a Time the Human Body n-am învățat atâtea.:p Ieri
mă uitam puțin despre farurile xenos, deși paginile pe care le-am consultat nu par atât de accesibile pe cât ai menționat ( mgautopartstoledo.com/catalogo.asp ). Având în vedere prețul despre care vorbim, înțeleg că vinzi doar una, deci chiar ies o avere.
În legătură cu țeava de eșapament, nu am vrut să spun că poți să-mi spui despre diferitele modele sau mărci (mulțumesc oricum). Deși sfântul meu Google pare puțin slab și stângaci când vine vorba de găsirea lucrurilor, se descurcă singur când vine vorba de tipuri de eșapamente. Ceea ce aș avea nevoie este să știu cum arată o eșapament în interior, cum dispersează gazele de eșapament din galeria de evacuare și, prin urmare, sunetul. Ceea ce vreau este să fiu 100% sigur de ceea ce apăr împotriva reclamației și a procesului pe care l-am intentat împotriva atelierului care mi-a vândut motocicleta și care nu acoperă garanția. Știu cum funcționează o evacuare și cum arată în interior. Dar nu am nicio fotografie, schemă sau un desen al unei secțiuni interne a ei. Știu că ceea ce mi se întâmplă nu este normal și știu de ce, dar trebuie să dovedesc și în fața unui judecător.
În ceea ce privește GPS-ul, mi s-a spus că există un Tom Tom pentru motociclete, dar este destul de scump.
Ahhh!!! Și dacă treci vreodată prin Sevilla, anunță-mă. Nu înțeleg luminile, dar mă pricep foarte bine la baruri de tapas și „servesita” reci.:p
Cu cele mai bune gânduri .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #1993 prin manual-mecanic
Dacă poți să-mi spui exact tipul de bec pe care îl are motocicleta ta în fiecare far, o să văd ce pot să-ți fac rost prin intermediul unor prieteni de-ai mei (eu nu găsesc nimic) sau prin site-uri web ca acesta:

www.visualxenon.com

Deoarece și eu caut să montez un kit Bixenon pe un Corsita GSI din 1986. (Sunt nebun).

În ceea ce privește evacuările, te pot ajuta explicându-ți cum funcționează intern, ce este rezonanța, cum se determină lungimea unei țevi pe baza curbelor, diametrului și turației maxime a motorului pe care va fi montată... (atenție, aceasta este o formulă empirică ce ignoră unele date, rezultatele nu sunt exacte, dar sunt suficient de apropiate pentru a începe testele atunci când faci o evacuare artizanală.

Deoarece o imagine valorează 1000 de cuvinte, aruncă o privire pe www.todomecanica.com și citește tutorialele despre problemele evacuării, cum ar fi contrapresiunea, diagnosticarea după culoarea și mirosul fumului, sonda lambda și alți senzori...)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #1994 prin manual-mecanic
Îți las adresa mea de e-mail ca să mă poți adăuga pe MSN și să putem discuta mai multe despre subiect. De asemenea, dacă am scheme interne ale țevilor de eșapament, ți le voi trimite prin e-mail.