Căutare MDM

Buletin

Mazda 323 HS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19435 prin manual-mecanic
Mazda 323 hs Publicat de manual-mecanica
Mazda mea nu merge la ralanti. Au reparat-o de toate și încă nu a fost reparată. Poate cineva să-mi dea o soluție? Modelul '96.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19452 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Mazda 323 HS
CARE ESTE DEFECTUL? ESTE INJECȚIA SAU CARBURATORUL? SE NEACTIVĂ SAU SE OPRIȘTE? SIMȚI DEFECTUL LA ACCELERARE? CE PAȘI AI FĂCUT PENTRU A ÎNCERCA SĂ REMEDIAZI DEFECTUL?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19518 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Mazda 323 HS
Defectul este că atunci când este frig, trebuie să apeși accelerația ca să o menții în mișcare. La fel ca atunci când este cald, trebuie să apeși accelerația în permanență, altfel se va opri. Mașina este alimentată de carburator; dacă accelerezi constant, mașina se va opri și nu va mai merge la ralanti. Pentru a remedia defecțiunea, carburatorul a fost coborât pentru curățare, garnitura a fost înlocuită, nivelul de combustibil a fost calibrat și a fost reparat, dar după două sau trei zile, este tot la fel. Nu știu ce să fac...