Căutare MDM

Buletin

Ce părere ai despre noile schimbări de pe pagină?

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21565 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ce părere aveți despre noile modificări ale paginii?
Nu înțeleg modificările, pentru că am trimis o descriere detaliată a muncii lui Pasquali
și nu o văd nicăieri.
Sau poate nu o trimit eu corect. Aș dori un răspuns,
mulțumesc, pentru că vreau ca tot forumul să o vadă. Mulțumesc :S

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual de atelier
  • Autorul subiectului
  • Moderator
  • Moderator
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21817 conform manualului de atelier
Răspunsul atelierului de manual pe această temă Re: Ce părere aveți despre noile modificări de pe pagină?
Salut tuturor, pe lângă noile modificări pe care le-am făcut, am adăugat și o nouă modificare de design, pe care am folosit-o pentru a face site-ul web mult mai curat și mai ușor de utilizat.
În ceea ce privește noile manuale încărcate, vreau să subliniez că oamenii nu completează corect informațiile sau nu verifică dacă fișierul este deja pe pagină.
Din aceste motive, manualele trebuie revizuite înainte de a apărea și, deoarece sunt singurul care verifică ce este încărcat, nu pot ține pasul, așa că manualele durează mult timp pentru a fi publicate.
Căutăm un sistem în care voluntarii de pe pagină să poată revizui și publica automat manualele, verificând dacă toate informațiile sunt corecte și că nu există duplicate.

Vă vom ține la curent.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21824 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ce părere aveți despre noile modificări ale paginii?
Totul este grozav acum! Felicitări!
Doar fundalul întunecat este copleșitor.
Se poate schimba în alb?

• manual de atelier
  • Autorul subiectului
  • Moderator
  • Moderator
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21826 conform manualului de atelier
Răspunsul atelierului de manual pe această temă Re: Ce părere aveți despre noile modificări de pe pagină?
Dar dacă am selectat o gamă de culori închise tocmai pentru că albul este culoarea care obosește cel mai mult ochii și este cea mai copleșitoare, acest lucru vine de la cineva care petrece multe ore în fața paginii. :fluier:

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21834 prin manual-mecanic
Bună ziua, cred că un fundal negru și
litere albe îți obosesc ochii mult mai puțin.
Mulțumesc și vă mulțumesc cu cele mai bune urări.