Căutare MDM

Buletin

Ce părere ai despre noile schimbări de pe pagină?

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47872 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Ce părere aveți despre noile modificări de pe pagină?
Vizitați PageSpeed pentru a testa performanța acestui site.

Există 42 de Javascript-uri și 3 CSS care trebuie încărcate!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48241 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Ce părere aveți despre noile modificări de pe pagină?
Îmi place combinația de culori, a îmbunătățit considerabil interacțiunea cu pagina, fluentează mai bine.

Încă am puțină problemă să mă orientez pe pagină, dar e doar o chestiune de timp. Mă voi adapta la rutină

. Bună treabă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48245 prin manual-mecanic

• manual de atelier
  • Autorul subiectului
  • Moderator
  • Moderator
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48252 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de atelier pe această temă: Ce părere aveți despre noile modificări de pe pagină?
Din păcate, acestea sunt codurile JavaScript necesare, iar platforma manualului de mecanică este open-source, deci folosește module open-source; nu există programatori dedicați.

Fișierele .js și .css sunt comprimate și descărcate doar o dată pe săptămână, deci nu afectează timpul de încărcare a paginii, cu excepția primei dăți și a primei pagini pe care o accesați.

În ceea ce privește încetinirea procesorului, rețineți că problema vă aparține exclusiv. JavaScript îndeplinește funcții foarte simple care nu necesită o utilizare intensivă a procesorului, deci pagina nu încetinește, nici măcar pe un telefon mai vechi.

Verificați dacă nu aveți extensii sau bare de navigare în browser, care sunt, în general, cele care cauzează aceste tipuri de probleme.

Pagina se încarcă în mod normal între 3,5 și 4,2 secunde, ceea ce este o realizare considerabilă având în vedere că avem peste 500.000 de utilizatori înregistrați și până la 350 de utilizatori simultani.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48359 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc pentru munca depusă.
Cu cele mai bune urări.