Căutare MDM

Buletin

Ce părere ai despre noile schimbări de pe pagină?

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #39809 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Ce părere aveți despre noile modificări de pe pagină?
Salut, sunt nou pe această pagină. Nu știu dacă cineva m-ar putea sfătui cu un manual electric pentru Corsar CD și un manual mecanic pentru motor. Motorul este de 1800. Mulțumesc anticipat. Pagina este foarte bună.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40801 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Ce părere aveți despre noile modificări de pe pagină?
Forum excelent, felicitări, continuă tot așa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41655 prin manual-mecanic
Bună ziua, totul este în regulă. Singurul lucru pe care l-am menționat au fost erorile obișnuite care apar în atelierul meu și se pare că nu au fost acceptate sau nu știu ce s-a întâmplat cu ele.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41978 prin manual-mecanic
Salut, sunt nou pe acest site. Cred că este un site fabulos! Salutări tuturor! ;)

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47863 prin manual-mecanic
Se încarcă prea mult Javascript (mai mult de 30!! pe pagină). Asta e foarte rău. Procesorul meu ajunge la 100% când derulez pe orice pagină. Cred că ar trebui să angajeze un programator web mai bun, pentru că acum site-ul rulează foarte, foarte încet...