Căutare MDM

Buletin

Ce părere ai despre noile schimbări de pe pagină?

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22866 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ce părere aveți despre noile modificări ale paginii?
Salut! Sunt nou aici. Am nevoie de ajutor. Am descărcat manualul, dar când deschid fișierul Acrobat, îmi spune că programul este corupt și că vreau să-l reinstalez. Când dau clic pe reinstalare, îmi spune că operațiunea programului a fost omisă și nu pot vedea manualul. Ce fac? Vă rog să mă ajutați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23024 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ce părere aveți despre noile modificări ale paginii?
Arată mai elegant și este, de asemenea, mai ușor de utilizat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23346 prin manual-mecanic
Salut,

Conținutul în sine este grozav! Mulțumesc pentru munca depusă.
Nu mi-a plăcut prea mult noul aspect din cauza lipsei de contrast dintre griul deschis și cel închis...
Dacă ai timp, aș aprecia un tutorial despre cum să încarci manuale.

Cu cele mai bune gânduri,
Swl

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23369 prin manual-mecanic
FELICITĂRI!
Îmbunătățire generală, Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23490 prin manual-mecanic
Cred că e cu 100% mai bine, felicitări, frate.