Căutare MDM

Buletin

Ce părere ai despre noile schimbări de pe pagină?

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21835 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ce părere aveți despre noile modificări ale paginii?
:râde: Felicitări! Schimbarea este foarte bună, și aceste culori sunt mai plăcute. Îmi place foarte mult acest loc, de fapt îl frecventez des. Aș vrea să profit de această ocazie pentru a scrie ce părere am avut, dar nu am primit prea multe răspunsuri la anumite întrebări. Aș vrea (când ai timp, desigur) ca tu (administratorul Aitortxu) să arunci o privire pe firele mele de discuție. Mulțumesc anticipat...!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21838 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ce părere aveți despre noile modificări ale paginii?
Bine, nu mă voi certa. Și eu folosesc acest site și îmi place foarte mult. Fiecare are propriile preferințe și eu îl văd mai bine ca în această foaie de răspuns. Văd mai mult contrast și un negru pe alb mai clar.
Mai important, viteza este mai bună și funcționează mult mai bine.
Noroc, și să rămână așa, chiar dacă nu contează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21839 prin manual-mecanic
Foarte bine, te felicit din suflet.

• manual de atelier
  • Autorul subiectului
  • Moderator
  • Moderator
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21840 conform manualului de atelier
Răspunsul atelierului de manual pe această temă Re: Ce părere aveți despre noile modificări de pe pagină?

davramxt a scris::râde: Felicitări! Schimbarea este foarte bună, și aceste culori sunt mai plăcute. Îmi place acest loc, de fapt îl frecventez des. Aș vrea să profit de această ocazie pentru a scrie ce m-am gândit, dar nu am primit prea multe răspunsuri la anumite întrebări. Aș vrea (când ai timp, desigur) ca tu (administratorul Aitortxu) să arunci o privire pe firele mele de discuție. Mulțumesc anticipat...!

Îmi pare rău că nu ai primit niciun răspuns. Persoana care răspunde cel mai des la subiectele de pe forum este kikemec. Eu administrez întregul site și nu pot ține pasul. Sincer, nu știu ce aș putea face fără ajutorul lui neprețuit. Ideea forumului este că noi, administratorii, nu suntem cei responsabili de furnizarea de răspunsuri, pentru că altfel nu ne-am putea îndeplini sarcinile administrative.

Ca să vă faceți o idee despre nivelul de informații despre care vorbim, primim aproximativ 200 de e-mailuri pe zi cu întrebări și aproximativ 10 manuale sau materiale informative pe zi. În prezent, am de obicei o întârziere de aproximativ o săptămână când vine vorba de a răspunde la e-mailuri și o întârziere de șase luni! Când vine vorba de revizuirea manualelor trimise, am în prezent aproximativ 800 de manuale nerevizuite în coadă - e o nebunie.

Facem modificări pentru a încerca să automatizăm lucrurile cât mai mult posibil, dar gestionarea unui site web atât de mare între două persoane nu este ușoară, așa că ne cerem scuze pentru orice întârzieri pe care le-ar putea cauza acest lucru.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21848 prin manual-mecanic
ESTE CHIAR MAI RAPID ȘI DESCĂRCĂ MULT MAI MULT. MULȚUMESC