Căutare MDM

Buletin

Ce părere ai despre noile schimbări de pe pagină?

• manual de atelier
  • Autorul subiectului
  • Moderator
  • Moderator
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #19317 conform manualului de atelier
Tocmai terminăm actualizările neașteptate ale paginii.

Am dori să știm ce părere aveți despre noile modificări și dacă a existat într-adevăr o creștere a vitezei de încărcare a paginii.

Cei interesați să vadă modificările pot citi știrile . Sperăm că utilizați deja noul chat pentru a întâlni oameni și a împărtăși informații.

Așteptăm cu nerăbdare comentariile, ideile și contribuțiile dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20646 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ce părere aveți despre noile modificări ale paginii?
Cred că e minunat, forumul funcționează foarte bine, mulțumesc. B) B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20763 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ce părere aveți despre noile modificări ale paginii?
E FOARTE BINE, TE FELICITEZ

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20774 prin manual-mecanic
Funcționează super bine, este super rapid, dar este totuși complicat pentru mine să caut elemente specifice, cum ar fi schimbul de manuale și toate cele, deoarece nu sunt foarte talentat cu calculatoarele, dar este o chestiune de obișnuință, dar spre deosebire de această pagină cu altele nu există nicio comparație, aceasta este cea mai bună dintre toate.

• manual-mecanic
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20999 prin manual-mecanic
Salut,
sunt foarte surprins că pagina rulează atât de încet acum!
În timp ce tastez, nici măcar nu apare. Apare după aproximativ 30 de secunde. Acest lucru nu se întâmpla înainte.
Nu se întâmplă cu alte pagini pentru că am crezut că e de la calculatorul meu. Am încercat chiar să încarc un manual și încerc de mai bine de o oră. În niciun caz!
Vă rog să luați măsuri!