Căutare MDM

Buletin

problemă cu tensiunea scăzută Cirrus din bobină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19237 prin manual-mecanic
Problemă cu bobina de joasă tensiune Cirrus Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt nou pe acest forum. Am un Cirrus mexican model 99 care are o problemă cu scânteia. Senzorul de poziție a arborelui cotit și întregul distribuitor au fost schimbate. Problema a persistat. Am reparat computerul, care, conform surselor, era de vină. Acum există tensiune de ieșire la bujii, dar este foarte mică. Aș aprecia dacă m-ați putea îndruma cu privire la ce teste pot face.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19241 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu subtensiunea Cirrus în bobină
Bună ziua, dacă există deja alimentare la bobină și este corectă, ai verificat deja distribuitorul. Cel mai probabil este ca secundarul tubului de aprindere să nu funcționeze corect. Cel mai probabil este să încerci o altă bobină sau să verifici tensiunea de ieșire cu o bujie de testare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19242 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu subtensiunea Cirrus în bobină
Hei, mulțumesc pentru răspuns, prietene. Uite, am verificat deja bobina la altă mașină și se aprinde, dar la a mea nu. Așa că am verificat tensiunea de ieșire de la bobină la fire și este de 8,80 volți.