Căutare MDM

Buletin

aici din nou

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19191 prin manual-mecanic
Din nou aici Publicat de manual-mecanica
Salut oameni buni, ce mai faceți? Nu am primit niciun răspuns la cele două probleme ale mele. Iată încă una. Am cumpărat o bobină nouă pentru Corsa. Intră curent în conector, dar nu există scânteie la bujii. Ar putea fi o lipsă de butuc? Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19200 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Din nou aici
Bună ziua, trebuie să verifici punctul neutru al plăcuței de aprindere, acest punct se face prin încrucișarea supapelor celui de-al patrulea piston și apoi primul este în explozie. Verifici cu un tester masa unuia dintre cele trei cabluri pe care le are plăcuța, mișcând motorul exact la momentul pe care ți l-am spus până când plăcuța ajunge la masă. Acesta este testul plăcuței de aprindere care îți dă excitație la bobină, sper să funcționeze la tine. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19367 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Din nou aici
:râde: Mulțumesc mult, Moth. Știi, am verificat punctul neutru și nu se întâmpla nimic. Urmărind cablul senzorului care numără spirele și am descoperit un cablu p... tăiat, asta era problema. Și cel mai bun lucru e că știind că bobina funcționa defectuos la încălzire, am uitat să o schimb, m-am dus la treabă și nu știi cât m-a costat să ajung acolo. Dar ei bine, deja am pus-o pe cea nouă, mașina e foarte bună. Îți mulțumesc foarte mult pentru contribuția ta, mi-a fost de mare folos. Mulțumesc, sincer, mult succes.