Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU INDICATORUL DE COMBUSTIBIL AL HYUNDAI ACCENT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19179 prin manual-mecanic
PRIETENI, AM O PROBLEMĂ CU INDICATORUL DE COMBUSTIBIL LA HIUNDAI ACCENT PRIME DIN 2006. FUNCȚIONEAZĂ PROST, DEOARECE ACUL MARCHEAZĂ CE VREA. UNEORI MARCHEAZĂ JUMĂTATE DE REZERVOR. DUPĂ UN TIMP, MARCHEAZĂ ZERO REZERVOR SAU UN SFERT DE REZERVOR. ADEVĂRUL ESTE CĂ NU-MI SPUNE NICIODATĂ CÂT AM DE REAL. INDICATORUL DE COMBUSTIBIL DIN REZERVOR A FOST SCHIMBAT CU UNUL NOU, DAR ACEST LUCRU NU A REZOLVAT PROBLEMA. VĂ ROG, PRIETENI, AM NEVOIE DE AJUTOR, DEOARECE DIN CAUZA ACESTUI LUCRU AM RĂMAS FĂRĂ COMBUSTIBIL CU O DATĂ ȘI TREBUIE SĂ ALIMENT ÎN FIECARE MOMENT CA SĂ NU RĂMÂN SENZA COMBUSTIBIL.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19181 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU INDICATORUL DE COMBUSTIBIL AL HYUNDAI ACCENT
Bună ziua.

Îmi imaginez că ai înlocuit întregul ansamblu flotor din rezervor. Dacă da, și pe baza simptomelor pe care le descrii, pare a fi o problemă intermitentă. Ar putea fi cablajul care merge de la indicatorul din rezervor până la bordul propriu-zis. Ar trebui să faci teste, anulându-le pe secțiuni. Uită-te la același conector care este pe ansamblul flotor. Curăță-l dacă este necesar. Apoi, ar trebui să identifici firele de pe partea bordului și să faci teste acolo pentru a exclude întreaga secțiune de cablu. Un tehnician ar putea face asta fără probleme. Dacă ai întrebări, sunt aici...
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19183 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU INDICATORUL DE COMBUSTIBIL AL HYUNDAI ACCENT
Mulțumesc nsantacruz, sper să pot rezolva această problemă. Un lucru este că ceea ce a fost schimbat a fost plutitorul, dar voi face ce-mi spui. Sper să pot rezolva această problemă care este foarte complicată pentru mine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19194 prin manual-mecanic
Nu știu dacă ai cunoștințe de mecanică sau electronică. Testul pe care ți-l sugerez este să deconectezi flotorul din lateralul bordului și să introduci rezistențe acolo pentru a vedea cum se schimbă indicatorul sau acul nivelului de combustibil. În general, rezistența indicatorului de combustibil variază între 100 și 250 de ohmi. De exemplu, dacă introduci o rezistență de 100 de ohmi, vei vedea o indicație de rezervor plin. Prin creșterea treptată a rezistenței, acul ar trebui să scadă.
Trebuie să faci acest test cu răbdare. Acele indicatoarelor de combustibil de pe bord au un mic sistem mecanic care le face să își schimbe încet poziția. Acest lucru are rolul de a împiedica indicatorul să reflecte mișcările combustibilului din interiorul rezervorului odată cu mișcarea mașinii.
Ideea este că, dacă efectuezi testul cu rezistențe și indicatorul de pe bord nu răspunde corect, ar trebui să începi să crezi că problema este chiar în bordul de bord. Sper că te-am fost de ajutor. Sunt aici dacă ai nevoie de ceva. Cu
cele mai bune gânduri.