Căutare MDM

Buletin

Ventilator de radiator

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #19142 prin manual-mecanic
Ventilator radiator Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața,

vreau să vă pun următoarea întrebare: Acum un moment, mi s-a spart becul de temperatură, provocând oprirea ventilatorului. Așa că am făcut un fel de jumper pentru a împiedica oprirea ventilatorului și, astfel, a preveni supraîncălzirea motorului. Așadar, trebuie să știu dacă acest lucru va afecta funcționarea vehiculului. Deoarece mașina este puțin rece, deoarece temperatura este acum mai scăzută decât în mod normal, ar putea acest lucru să determine un consum mai mare de combustibil?

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #19146 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ventilator radiator
Desigur, și aceasta va fi cea mai importantă consecință, deoarece computerul va încerca mereu să readucă vehiculul la temperatura normală de funcționare, prin urmare, va trimite mai multă benzină. Chiar și fără a cunoaște detaliile vehiculului, martorul luminos de eroare se poate aprinde și, iar codul poate fi o defecțiune a termostatului. Cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19161 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ventilator radiator
Mulțumesc foarte mult, voi schimba imediat becul.