Căutare MDM

Buletin

lichid gelatinos asemănător maionezei într-un dop

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19062 prin manual-mecanic
:( Bună ziua, poate cineva să-mi explice de ce apare un lichid gelatinos ca mucegaiul pe capacul de umplere cu ulei și pe joja de ulei? Mașina este un Volkswagen New Beetle 1.6 benzină din 2007 cu 54.000 km. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19066 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: lichid gelatinos asemănător maionezei în dop
Prietene, am vești triste. S-a scurs apă în ulei, așa că va trebui să scoți chiulasa, să schimbi garnitura, să vezi dacă trebuie refăcută chiulasa, să verifici starea bielei și a lagărelor principale și, de asemenea, să verifici etanșările tijei supapei, asta în general.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19088 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: lichid gelatinos asemănător maionezei în dop
Mulțumesc pentru informații, m-ai lăsat devastat. Va trebui să mă gândesc să o duc la un service auto, să o evaluez și să cer o ofertă. Ce bătaie de cap. Mă ocup de mașină și s-ar putea întâmpla asta. Trebuie să fie un defect din fabrică.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19116 prin manual-mecanic
Să vedem, ar putea fi și alte lucruri, nu e întotdeauna chiulasa. Primul lucru e să știi dacă ți s-a supraîncălzit motorul, dacă nivelul uleiului a crescut mult, dacă ai condus mașina mult așa, mergi la un service auto de încredere și roagă-i să se uite, dar nu o conduce prea mult. Dacă ai apă în carter, nu ai presiune de ulei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19120 prin manual-mecanic
Îmi pare rău pentru situația ta, și nu e nici ușoară, nici ieftină. Mi s-a întâmplat același lucru și m-a costat o avere. A trebuit să refacă chiulasele motorului și să le reumple (să înlocuiască garnitura). Din păcate, nici măcar nu a funcționat așa, pentru că mi-au spus că am o crăpătură în blocul motor (din cauza supraîncălzirii mașinii). Așa că au spălat tot motorul pe interior și au turnat în el un lichid magic numit METAL SEAL. Acest lichid pătrunde în fiecare crăpătură și o sigilează pe interior. Mașina mea era ca nouă și, sincer, am vândut-o imediat pentru că încă o cheltuială m-ar fi ruinat, din moment ce am cheltuit aproape 20.000 de pesos pe reparații. MULT NOROC!!