Căutare MDM

Buletin

siguranțe sau ceva similar

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18394 prin manual-mecanic
siguranțe sau ceva similar Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș vrea să știu dacă cineva mă poate ajuta cu Megane II-ul meu. Bricheta, aerul condiționat și motorul spălătorului de parbriz nu funcționează. Încă nu știu ce altceva ar putea fi în neregulă. Am verificat siguranțele din habitaclu și sunt toate în regulă. Aș vrea să știu dacă s-a mai întâmplat cuiva și cum pot repara sau dacă va trebui să caut în cutia de siguranțe a motorului.
Sper un răspuns prompt. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18445 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: siguranțe sau ceva similar
Salut prietene, trebuie să verifici toate siguranțele și releele din compartimentul motor, deoarece majoritatea mașinilor au siguranțele și releele pentru aerul condiționat, bricheta, contactul etc., în compartimentul motor. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18449 prin manual-mecanic
Prietene, marea problemă care există, când ajungi la acel nivel, are întotdeauna legătură cu punctele de masă corective, desulfatarea lor la nivel general și măsurarea continuității. Dintr-o dată, unul se rupe și nu mai poate fi observat. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18470 prin manual-mecanic
Uneori, siguranțele par în regulă, dar pinii lor s-au oxidat și nu fac contact bun. Uneori, simpla scoatere a lor una câte una și punerea lor la loc rezolvă problema. Vorbesc din proprie experiență.