Căutare MDM

Buletin

Îmi poți spune cum se face un fișier comprimat?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18118 prin manual-mecanic
Salut, sunt din Patagonia, Argentina. Am câteva manuale pe care aș vrea să le comprim pentru a le încărca, dar nu știu cum să fac. Dacă cineva mi-ar putea explica, aș aprecia. Sărbători fericite tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18169 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Îmi puteți spune cum se creează un fișier comprimat?
Există mai multe programe pe web care fac asta, iar câteva sunt gratuite. Recomand Winrar.

Instalați acest program sau unul similar. După ce ați făcut asta, este ușor.

Folosiți cursorul pentru a selecta fișierul sau fișierele pe care doriți să le comprimați, faceți clic dreapta pe ele și va apărea o casetă de dialog. Puteți face clic pe „Adăugați la fișier”. Veți avea apoi un fișier RAR comprimat.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18180 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Îmi puteți spune cum se creează un fișier comprimat?
Salut, e foarte simplu.
Click dreapta și va apărea o fereastră mică. Unde scrie „Trimite” la sfârșit, scrie „Comprimă un fișier”. Click pe ea și PC-ul o face pentru tine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18227 prin manual-mecanic
Mulțumesc Karma, am încercat deja și funcționează. Acum trebuie să lucrez la scanarea cărților. Îmbrățișări. ;)