Căutare MDM

Buletin

Subaru Forester

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #17976 prin manual-mecanic
Subaru Forester Publicat de manual-mecanica
Salut, în primul rând, aș vrea să vă salut pe toți, deoarece acesta este primul meu subiect, dar nu prima mea intrare pe această pagină pe care o vizitez de aproximativ un an...
Să trecem la treabă... în viitorul apropiat vreau să schimb distribuția la Forester-ul meu... există vreun comentariu special de luat în considerare înainte de a începe... este prima dată când fac asta pe un Subaru și am puțină experiență cu această mașină, deși am făcut-o pe toate motoarele Seat... în special Panda 124 131 Ibiza și alte câteva Renault-uri... după cum puteți vedea, acoper aproape tot ce este clasic între ghilimele...
mulțumesc pentru toate comentariile,

cu cele mai bune gânduri, Pedro

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18378 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Subaru Forester
Verificați dacă este motorină și are arbori care se rotesc în sens invers. SALUTĂRI ȘI ÎNCURAJARE

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18411 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Subaru Forester
Salut
, Negativ. E un benzinar din 2000 cu 125 CP

, iar centurile exterioare sunt în stare perfectă, așa că o amân, deși am 130.000 km la bord...

dar cu puțin noroc, voi aștepta până la vară când voi avea mai mult timp...