Căutare MDM

Buletin

unul dintre mitinguri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
18 ani acum o săptămână #1786 prin manual-mecanic
unul dintre mitinguri Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor!!!

Ca pasionat de raliuri, sunt înnebunit după tot ce implică mecanica acestor mașini... dar... abia încep, hehe... Mereu am crezut că aprinderea inversă a Mitsubishi Evo este ceva normal din cauza unor arse de benzină la evacuare sau ceva de genul ăsta...
Dar zilele trecute vorbeam cu niște băieți și au pomenit ceva despre bang-bang (nu știu cum se scrie). Ce îmi puteți spune despre asta??? Aveți vreo informație?

Mulțumesc și cele mai bune urări tuturor!!!!!!:D :D

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #3682 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: unul pentru raliu
Ei bine, dragul meu prieten, Bg, Bang, cum îi spui tu, este întreruperea contactului.
Toate mașinile de curse au ECU-uri reprogramate cu întreruperi între 7.500 și 9.000 RPM.
Când auzi zgomotul acela care ne face părul măciucă, e pentru că mașina atinge pragul de turație și injecția de combustibil se oprește.
Sper că te-am ajutat...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #3738 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: unul pentru raliu
Îți pot oferi informații sau o pagină care conține multe informații, dar nu știu dacă poți pune și alte adrese ale altor pagini în forum. Dacă da, trimite-mi un e-mail. și ți-l voi transmite sau, dacă pot să-l pun aici, îl voi pune. Cu stimă.