Căutare MDM

Buletin

RENAULT SCENIC 2 (folosește bateria telecomenzii)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 zile #17065 prin manual-mecanic
BUNĂ, SUNT NOU PE FORUM, AM O PROBLEMĂ CU ÎNCHIDEREA CENTRALIZATĂ A SCENICULUI MEU 2, TELECOMANDA NU A PUTUT SĂ DESCHIDĂ ȘI SĂ ÎNCHIDĂ MAȘINA, DAR AM SCHIMBAT BATERIA ȘI A FUNCȚIONAT DIN NOU, DUPĂ APROXIMATIV 2 SĂPTĂMÂNI DESCHIDEREA ȘI ÎNCHIDEREA CU TELECOMANDA A ÎNCEPUT SĂ CEZE DIN NOU, AM SCHIMBAT BATERIA PENTRU A DOUA OARĂ ȘI A FUNCȚIONAT DIN NOU, AM SCHIMBAT DEJA BATERIA DE 3 ORI ÎNTR-O LUNĂ.
CE CAUZEAZĂ ACEASTĂ DESCĂRCARE A BATERIEI LA TELECOMANDĂ?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 zi #17075 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: RENAULT SCENIC 2 (bateria telecomenzii se descarcă)
Cel mai probabil are contact. Du-te la Renault și roagă-i să se uite, nu te va costa nimic.

Ca a doua ipoteză, s-ar putea să fi lăsat telecomanda undeva unde se apasă constant un buton de pe ea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17171 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: RENAULT SCENIC 2 (bateria telecomenzii se descarcă)
Mulțumesc foarte mult