Căutare MDM

Buletin

Problemă cablaj Mercedes 190 2.5 D (w201)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #17057 prin manual-mecanic
Problemă cablaj Mercedes 190 2.5 D (w201). Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, mă bucur să fac parte din această comunitate, deoarece iubesc mecanica, deși nu mă pricep prea mult la asta...

În fine, să trec la subiect: trebuie să știu ce culori corespund numerelor de pe firele oglinzii retrovizoare din partea pasagerului.

Această oglindă este reglabilă electric cu o mică manetă situată lângă schimbătorul de viteze. Ei bine, ieri cineva a spart oglinda (nu știu cine a făcut-o <--- ce noroc au avut!). Se poate repara, puțină sudură la rece pe o piesă metalică și asta e tot, dar problema este cu firele care se conectează la oglindă; sunt 5 fire și conectorul are 5 numere (numerotate de la 1 la 5), ​​dar firele în sine sunt doar colorate, fără numere, și nu știu ce să fac în privința asta. Am încercat diferite combinații, dar reușesc să o fac să funcționeze doar sus și dreapta, nu jos și stânga.

Sper că mă poate ajuta cineva. Mulțumesc mult și scuze pentru postarea lungă... Noroc!

PS: Pot atașa o poză dacă este necesar.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.