Căutare MDM

Buletin

deuzt 1011f

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15843 prin manual-mecanic
deuzt 1011f Publicat de manual-mecanica
Prieteni, am nevoie de informații despre un motor Deuzt 1011F cu 3 cilindri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16483 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: deuzt 1011f
Salut, sunt Carlos. Dacă e F3L-1011, am manualele de service.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16549 prin manual-mecanic
BUNĂ CARLOS, SUNT JOSE DUQUE, STUDENT LA SENA DIN MEDELLIN, COLUMBIA, ÎNTREȚINERE MECANICĂ AUTO. ÎN CE PRIVEȘTE MOTORUL DEUZT, ESTE UN MOTOR CARE A FOST OPRIT DE PESTE UN AN. LUCREZ LA EL PENTRU A-L REPUNE ÎN FUNCȚIUNE, DAR MOTORUL NU ARE CUREA DE DISTRIBUȚIE SAU URME ȘI NU ȘTIU CUM SĂ REGLEZ AVANSUL INJECȚIEI. DACĂ MĂ PUTEȚI AJUTA CU ACESTE INFORMAȚII, VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16644 prin manual-mecanic
Ei bine, prietene Cryzi, motorul nu are marcaje de distribuție, dar are două dopuri în blocul motor, una pe partea dreaptă față și cealaltă pe partea stângă spate. Una fixează arborele cu came, iar cealaltă arborele cotit în poziția TDC a pistonului 1, apoi montezi fuliile și cureaua de distribuție în acel punct. Îmi pare rău că am întârziat atât de mult cu răspunsul, mulțumesc. B)