Căutare MDM

Buletin

MEGANE ODEON

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15810 prin manual-mecanic
MEGANE ODEON Publicat de manual-mecanica

Domnilor, bună ziua. Sunt nou pe forum și sunt în proces de cumpărare a unei mașini. Mégane Odeón, același Megane II dar de origine braziliană, se vinde în Columbia de anul acesta. Problemele apărute cu unele loturi de Megane turcești sunt bine cunoscute, dar am înțeles că acesta, venit la noi din Brazilia, pare să fi depășit aceste defecte. De fapt, îmi place foarte mult mașina, în ciuda vârstei sale. Ați putea să-mi spuneți ce părere aveți din punct de vedere mecanic și în general despre achiziția ei?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15827 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: MEGANE ODEON
Megane este o mașină bună, are performanțe bune față de putere, este elegantă și docilă, ușor de condus, defectele acestui vehicul nu sunt atât de extraordinare și nici dificil de reparat, unde poți avea câteva probleme este în achiziționarea pieselor de schimb și în valoarea sa monetară, în plus nu sunt mulți mecanici care se îndrăznesc cu acest vehicul, deoarece consideră că mecanica sa este puțin complicată, celălalt detaliu este că revânzarea sa este puțin dificilă deoarece este un vehicul de origine franceză, dar dacă al tău este brazilian nu cred că vei avea o problemă majoră, fiecare mașină este bună atâta timp cât este îngrijită corespunzător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15833 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: MEGANE ODEON
Mulțumesc pentru răspuns.