Căutare MDM

Buletin

Prezentare și o întrebare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1232 prin manual-mecanic
Prezentare și o întrebare. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor. Numele meu este Fernando și dețin un atelier de tapițerie auto în Madrid. Fac și instalări audio și lucrez cu electricitate. Am niște cunoștințe mecanice, deși nu foarte impresionante. În fine, cred că dacă pot contribui cu ceva, va fi mai ales despre cum să demontez o componentă interioară fără a o deteriora (ceea ce se întâmplă de foooarte mult timp:laugh out loud: ) sau alte prostii de genul ăsta.
În fine, haideți să trecem la subiect. Tocmai am înlocuit interiorul unui Opel Astra G cu trei uși, cu excepția bordului și a podelei. Totul cu piese de fier vechi (360 €). Am petrecut 18 ore lucrând la el și încă 10 la fier vechi demontând vehiculul „donator”. Adevărul este că costul total a fost de 960 € și, sincer, nu știu dacă este prea mult sau exact cât trebuie. Am devenit abia recent proprietar de afacere, așa că ezit.
Lista pieselor este următoarea:
volan (schimbare și reparare), consolă centrală, scaune față/spate, panouri față/spate, garnituri cauciuc uși și hayon, stâlpi, acoperiș, parasolare, mânere, suporturi tăvi, tavă, ornament hayon, torpedo, oglinzi exterioare și manetă frână de mână.
Vă mulțumesc și vă transmit cele mai bune urări
.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.