Căutare MDM

Buletin

Pompe de benzină Bosch

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12246 prin manual-mecanic
Pompe de benzină Bosch Publicat de manual-mecanica
Salut colegi, sunt consultant tehnic la Bosch Costa Rica. Am avut nenumărate probleme cu pompele noastre de benzină și am nevoie de informații despre problemele care au apărut și despre cum au fost rezolvate. Problema mea în special este că pompa, la o temperatură foarte ridicată (60º sau 70º), scufundată în rezervorul de combustibil, tinde să piardă presiune până ajunge la zero și, în mod logic, vehiculul se oprește (se oprește). Vă mulțumesc pentru ajutor și comentarii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12251 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Pompe de combustibil Bosch
Salut prietene, am avut această problemă doar de două ori. S-a defectat la un Ford Mondeo din 2005 și la un Chevrolet Corsa Classic din 2004. După aceea, nu am mai avut probleme cu pompele Bosch. Asta nu înseamnă că aceste defecțiuni nu există. Poate că un lot defect din fabrică cauzează aceste probleme. Cu cele mai bune gânduri. :cheer:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12263 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Pompe de combustibil Bosch
Vă mulțumesc foarte mult pentru informații, permiteți-mi să vă spun ce se întâmplă aici, mecanicii din Costa Rica sunt neprofesioniști și, prin urmare, prea încrezători. Acest lucru ne-a determinat să nu luăm măsurile adecvate atunci când înlocuim o pompă de combustibil, cum ar fi curățarea rezervorului, schimbarea prefiltrului (PASCON), schimbarea filtrului, verificarea regulatorului de presiune, curățarea injectoarelor și o serie de lucruri care sunt verificate. Din păcate, atunci când un mecanic înlocuiește pompa și aceasta nu oferă presiunea corespunzătoare, primul lucru pe care îl face este să o returneze furnizorului, susținând că pompa este defectă, iar acest lucru a creat o atmosferă proastă printre ei și vrem să punem capăt anumitor mituri pe care mulți le spun despre pompele noastre. Aș aprecia toate comentariile posibile care apar pe acest forum.