Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de manualul de service pentru un Santana SJ410.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14525 prin manual-mecanic
Ei bine, am nevoie de asta, vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #14570 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de manualul de service pentru un Santana SJ410
Ei bine, prietene, poți să dai mai multe detalii despre mașină? Ceea ce am este manualul pentru un Suzuki SJ410.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #14619 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de manualul de service pentru un Santana SJ410
Dacă este pentru Suzuki Santana SJ 410, sunt interesat și de manualul de service. Această mașină are o denumire diferită în unele țări.
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18653 prin manual-mecanic
Am nevoie și de manualul Suzuki SJ410, vă rog să mi-l trimiteți. Adresa mea de e-mail este Multe mulțumiri anticipate.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni - Acum 14 ani și 3 luni #20737 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Suzuki Santana SJ410 Volsvaguen Golf S-2 1800 GTI
Salut tuturor.
Sunt nou și schimb blocul cilindrilor la un Suzuki Santana SJ410 Volkswagen Golf S-2 1800 GTI cu 16 supape. Mă poate ajuta cineva cu manualul de service?
Mulțumesc și cu cele mai bune urări.
Răspuns prin PM, mulțumesc.
Ultima editare: acum 14 ani și 3 luni de către .