Căutare MDM

Buletin

Problemă cu codul Trailblazer P0300

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10368 prin manual-mecanic
Problemă cu codul Trailblazer P0300 Publicat de manual-mecanica
Dacă cineva mă poate ajuta cu această problemă, aș fi recunoscător.
Am un Trailblazer cu cod P0300 și am verificat compresia și este în regulă, bujiile sunt noi și originale, bobinele sunt și ele în stare bună, EGR-ul funcționează corect, am scos evacuarea în caz că era înfundată sau supraîncălzită, am testat și injectoarele și sunt în regulă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10373 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Codul problemei Trailblazer P0300
Ce îți spune codul?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10377 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Codul problemei Trailblazer P0300
Bună ziua, codul P0300 înseamnă că există o falsă explozie la unul sau mai mulți cilindri. Dacă ai verificat deja tot ce ai spus, cel mai probabil ai nevoie de o curățare a injectoarelor și ceea ce trebuie făcut în aceste cazuri este să verifici cu un scaner de date online pentru a ști cu adevărat care cilindru sau cilindri sunt defecți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10387 prin manual-mecanic
rateuri de aprindere în cilindri nedeterminați

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10388 prin manual-mecanic
Folosim un scaner Bosch și se defectează cilindri diferiți, nu aceiași de fiecare dată.