Căutare MDM

Buletin

Motor de cumpărat vrac?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #18945 prin manual-mecanic
Motorul se cumpără separat? Publicat de manual-mecanica
Ce mai faci? Sper că mă poți ajuta să aleg un motor. Chestia e că sunt din Argentina și poate îmi poți aduce niște chestii din Italia. Mă gândeam să comand un motor, deoarece există modele de motoare Fiat mult superioare celor disponibile aici, în Argentina. Aceleași modele standard pot avea aceeași putere sau o putere similară cu motoarele modificate de aici. Ar

fi potrivit pentru instalare într-un Fiat Palio sau Fiat Uno, într-unul dintre aceste două modele. Atâta timp cât compartimentul motor se potrivește mai mult sau mai puțin, este mai mult decât suficient. Pot face multe modificări pentru a-l ancora de structura caroseriei.

Ei bine, revenind la întrebare. Ar fi bine să am un motor turbo de la Fiat. Mă gândeam la ceva de genul ce văd în reclamele europene: Fiat 2.0 16v turbo coupe, sau ceva de genul ăsta... Chestia e că nu știu ce e mai bun din punct de vedere al prețului. Sper că cineva mă poate îndruma cu asta. Mulțumesc și salutări din Argentina.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #18995 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Motorul trebuie cumpărat separat?
Salut, vei vedea că la ce trebuie să te gândești mai întâi este sistemul de control al motorului, cum ar fi ECU-ul etc. Aceste tipuri de motoare au o supapă multipunct și diverși senzori. Ai putea instala motorul 1.4 turbo 146A8.000 și ar trebui să instalezi sistemul de injecție L 3.1 JETRONIC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #18997 prin manual-mecanic
pollilla a scris:

Salut, vei vedea că la ce trebuie să te gândești mai întâi este sistemul de control al motorului, cum ar fi ECU-ul etc. Aceste tipuri de motoare au o supapă multipunct și diverși senzori. Ai putea instala motorul 1.4 turbo 146A8.000 și ar trebui să instalezi sistemul de injecție L 3.1 JETRONIC.

Sistemul de alimentare cu scânteie și amestec este deja rezolvat, motorul ar fi dotat cu o injecție programabilă, primesc toți senzorii și bobinele tot la un preț bun și bobine bune, singurul lucru care mă limitează cu adevărat este că vreau să iau un motor care să fie o bază bună pentru a-i da o pregătire, la fel aș cumpăra turbina de aici, unde primesc și varietate.
Ceea ce mă interesează este doar blocul motor închis. Nimic mai mult.
Ideea nu e să cumpăr un 1.4, deoarece aici se folosesc 1.6 și unele cilindree mai mari, și există evoluții bune, așa că ar fi contraproductiv să complici lucrurile aducând un 1.4. Ideea ar fi să aducem și un Fiat cu o cilindree de 2.0 sau mai mare. Cu cât cilindreea e mai mare, cu atât mai bine, și ar fi bine dacă ar fi un Fiat ca să putem avea caroseria și mașina de la aceeași marcă, deoarece combinarea lor nu e pe gustul meu.

Întrebarea ar fi, ce motor recomandați? Ce Fiat mare există în Europa? Există ceva asemănător unui 2.4? 2.5 benzină? Și dacă vine cu turbo din fabrică, cu atât mai bine, chiar dacă nu are turbină.
mulțumesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19039 prin manual-mecanic
Salut, acum că ți-au fost clare ideile, îți voi răspunde. Cât despre cel mai puternic motor, ai coupe-ul cu motor 2.0 20 V tip 175A3 .000 220 CP. SPER SĂ TE AJUTĂ. CELE MAI BUNE RESPECTURI.